Shiatsutherapie
Per 1 april 2018:
30 minuten    € 32,50
60 minuten    € 65,-
90 minuten    € 97,50

Voor kinderen geldt, in verband met de aandachtsspanne, een aangepaste behandeltijd: 45 minuten.
Het tarief bedraagt dan € 48,75

De behandelingen zijn vrijgesteld van BTW.

Lukt het je even niet om naar mijn praktijk te komen, bijvoorbeeld kort na de bevalling of bij ernstige ziekte, dan behandel ik ook bij je thuis, of in het ziekenhuis. De extra kosten hiervoor bedragen € 10,- (tarief voor adressen in Amsterdam, binnen de Ring).

Wil je iemand anders een shiatsubehandeling kado doen, dan kun je bij mij een kadobon bestellen. Neem daarvoor contact met mij op.

Voor een actueel overzicht van ziektekostenverzekeraars die iokai shiatsu vergoeden klik op verzekeraars. Ook kun je informeren bij je eigen verzekeraar hoeveel er vanuit jouw aanvullend pakket vergoed wordt.
Voor je verzekeraar is het zinvol te weten dat ik lid ben van de V.I.S. (Vereniging Iokai Shiatsu).
Ingeschreven in het HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg: RBCZ.
Onderhevig aan tuchtrecht TCZ, Tuchtrecht Complementaire Zorg, als wel de Geschillencommissie voor Complementaire en Alternatieve Zorg: SCAG.

In verband met de tijd die ik voor je reserveer worden ook afspraken waarbij je niet, of te laat bent gekomen in rekening gebracht. Dit geldt ongeacht de reden van het niet op de afspraak komen. Dus ook in geval van bijvoorbeeld het vergeten van de afspraak of een vergissing in de tijd, file, overwerk, ziekte van jezelf of je kinderen, etc.
Indien je minimaal 24 uur van te voren afzegt, hoef je de afspraak niet te betalen.

Klik hier voor Algemene praktijkvoorwaarden Ki Work Shiatsu per 10 april 2018.
Hier vind je het privacydocument dat per mei 2018 in het kader van de AVG vastlegt dat jij als patiënt toestemming geeft voor het vastleggen van jouw gegevens door mij.