Hartelijk dank voor het maken van jouw shiatsu-afspraak.

De afspraak vindt plaats in mijn praktijk de Amsterdamse Pijp, of in Amsterdam-Noord.
Heb je op maandag een afspraak, dan is het adres Zamenhofstraat 108-unit 7, Amsterdam (Noord).  Zie voor de route https://goo.gl/maps/WTxvEJz7ufSGU7rh8
Heb je op donderdag of vrijdag een afspraak dan is het adres Kuipersstraat 145C,  Amsterdam (De Pijp). Zie voor de route https://goo.gl/maps/Zi253gLwiyE2.

Shiatsu vindt plaats op de grond, op een dikke katoenen matras (futon) en wordt door de kleding heen gegeven. Ik wil je adviseren om comfortabel zittende (bij voorkeur katoenen) kleding aan te trekken, of mee te nemen. Je kunt je in de behandelruimte omkleden.
Verder is het verstandig om voor de behandeling niet te veel te eten en jezelf na de behandeling wat rust te gunnen.

Iokai-shiatsu wordt door veel verzekeraars in het aanvullend pakket vergoed.
Voorafgaand aan de behandeling (en eventuele vervolgbehandelingen) zal ik je een digitale factuur vanaf factuur@ki-work.nl toesturen die je bij je verzekeraar kunt indienen.
Mocht je verzekeraar nog geen gebruik maken van digitaal declareren en een papieren factuur wensen, laat mij dit dan s.v.p. weten. Je krijgt dan een geprinte versie van mij.
Ik wil je verzoeken om de kosten via overschrijving te voldoen. Mocht je dat handig vinden, dan kan ik je een betaalverzoek via Tikkie sturen. Natuurlijk is contant betalen, direct na afloop van de behandeling, ook mogelijk.

Je afspraak kun je tot 24 uur van tevoren via het systeem aanpassen of afzeggen. Is het korter dan 24 uur voor je behandeling, neem dan telefonisch contact met mij op (06-42215114).
Voor behandelafspraken geldt dat als je bij verhindering minimaal 24 uur van tevoren afzegt, de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht wordt.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me mailen (shiatsu@ki-work.nl) of bellen (06-42215114).

Tot ziens, op de mat!

Print Friendly, PDF & Email